Tjänster

"Alcea ger mig en komplett service.

De återkopplar snabbt och ger raka besked."

 

Tommy Bergquist, kund

Affärsjuristen AB

Du bestämmer vad du vill ha hjälp med

Vi tror att det är lättare att samarbete om man träffas öga mot öga. Första gången vi ses träffas vi för ett helt förbehållslöst möte. Därefter kommer vi överens om vad vi ska göra för dig. Om du är intresserad av att på sikt sköta en större del av administrationen själv, hjälper vi dig att komma igång. Om du i stället väljer att vi ska göra allt så kommer du bara förbi eller skickar dina papper till oss en gång i månaden.

 

Vi håller oss ständigt uppdaterade om alla nya lagar och regler. På så sätt kan du kan ägna dig åt det du är bäst på och känna dig trygg med att låta oss sköta resten.

 

Tjänster

 

Bokföring & bokslut

Vi hjälper dig med den löpande bokföringen under året och avslutar den med ett bokslut.

 

Skattedeklaration

Vi ser till att moms och arbetsgivaravgifter deklareras i tid.

 

Årsredovisning

Den 1 november 2010 försvann revisionsplikten för små aktiebolag. Vill du trots det kunna visa att företagets redovisning håller hög kvalitet kan du vända dig till oss.

 

Deklaration

Vi kan hjälpa till med de flesta typer av deklarationer, både för företag och privatpersoner.

 

Övrigt

Vi erbjuder en flora av andra tjänster, bland annat "Starta-eget-hjälp", fakturering, löneadministration, ROT/RUT-hantering och mycket mer.

Alcea Redovisning AB :: ÅKERSBERGA :: NORRTÄLJE :: TELEFON: 08-540 665 80 :: FAX: 08-540 665 89 :: kontakt@alcearedovisning.se :: www.alcearedovisning.se