Om oss

"Jag känner mig 100% säker med Alcea.

Vårt samarbete fungerar helt smärtfritt."

 

Helena Ekberg, kund

Bokförlaget Redaktionen AB

Allt startade över en lunch

Redovisningskonsulterna Annika Wannersten och Catarina Haag insåg att de borde starta företag ihop under en gemensam lunch för ett par år sedan. Merparten av lunchen ägnades nämligen åt att ingående diskutera hur en särskild blankett för Handelsbolag skulle fyllas i. ”Undrar om det finns någon annan än vi som tycker att det här är så kul?” konstaterade de efteråt. En kort tid därefter slog de sina påsar ihop och bildade Alcea Redovisning.

 

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi har gedigen kompetens inom redovisning men också erfarenhet från många olika branscher – till exempel revisionsbolag, hundägarnas riksorganisation och rockklubbsvärlden.

 

 

Om Alcea

 

Alcea Redovisning AB bildades 2006 och har idag nio anställda och ungefär 300 kunder.

 

Vi tillhandahåller alla typer av redovisningstjänster till små och medelstora företag.

 

Vi finns i Åkersberga i Österåkers kommun och har en filial i Norrtälje norr om Stockholm men har kunder över hela landet.

 

Alcea betyder stockros på latin, men är också namnet på den piggskuta som seglade ute på Trälhavet i början av 1900-talet, och som idag återfinns i Österåkers kommunvapen.

Alcea Redovisning AB :: ÅKERSBERGA :: NORRTÄLJE :: TELEFON: 08-540 665 80 :: FAX: 08-540 665 89 :: kontakt@alcearedovisning.se :: www.alcearedovisning.se